marți, 17 decembrie 2019

Duioase gânduri despre iubire 4. Iubirea e un miracol

Omul crede în miracolul iubirii și asta e minunat. Însă iubirea miracol are nevoie de înțelepciune, gânduri sensibile, sentimente de un albastru pur și fapte, gesturi fine, chiar mărunte, prin care poți oferi celuilalt, celui de lîngă tine o picătură de încredere și speranță. Iubirea, cel mai înălțător sentiment, cea mai frumoasă expunere în clipă, o dulce melodie, dor scăldat în limpezi cuvinte, suspin în taină, lacrimă, aripă, zbor, atunci când o simți până-n adânc de suflet, primește-o și fă tot posibilul să o păstrezi. Lasă lucrurile să decurgă de la sine, însă implică-te și tu, vei simți cum devii mult mai frumos în esență. Ai curaj și spune ce simți, căci iubirea în taină, chiar de e așa de duioasă, se stinge cu fiecare tăcere. Iubirea e un miracol. Ea poate să îți atingă sufletul exact când nu te aștepți, poate chiar atunci când ai senzația că nu mai are rost să speri. Ai încredere! Tu poți face iubirea un miracol!
Nu contează cât ai așteptat, important e să poți preschimba lacrimile de aștepare, dorință și dor în zboruri line către sufletul tău pereche. Lasă durerile-n urmă, privește înainte, vezi cărarea ce îți îndrumă pașii către împlinire, acolo unde te așteaptă iubirea sinceră, nemărginită, de-atâta vreme dorită. Tu poți dobândi iubirea miracol! Când o simți mergi cu inima deschisă înspre ea. O simți în suflet ca o adiere, ca o liniște neliniște, ca o armonie deplină? 
E cel mai duios miracol!
Visează... de exemplu un sfârșit de vară, pe un deal, adieri de vânt, frunze legănându-se, zbor de păsări într-un amurg de vis, sentimental, o bicicletă, câteva baloane inimi și voi, copleșiți de miracolul iubirii...

Dan Lucian Corb 17 decembrie 2019
Volumul: Duiose gânduri despre iubire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu