Cărţi SENTIMENT Antologii

Carte 1 Sentiment A - Dragoste-n cuvinte
Antologie de Poezie, Proză şi Aforisme
Apariţie: octombrie 2013
Mulţumim Editurii Inspirescu şi Revistei Cervantes, în special domnului George Terziu, pentru deosebita colaborare, pentru sprijin şi încredere.

Sentiment A Poezie şi Muzică pentru sufletul tău


Carte 2 Sentiment A: Poezii de iarnă, Cântece şi Colinde
Apariţie: decembrie 2013
O carte scrisă cu mult suflet pentru prieteni dragi


Cuvânt înainte
Dragi prieteni, iubitori de poezie duioasă și cântec lin, Grupul Cultural Artistic Sentiment A, vă oferă în această iarnă, o carte specială, o carte ce am lansat-o anul trecut în format electronic pe site-ul sentiment-a.ro. Acum, cu sprijinul deosebit al Editurii Inspirescu, Sentiment A vă aduce vouă, prieteni cititori fideli, cartea tipărită și în curând CD-ul cu Cântece de iarnă și Colinde. Primiţi așadar, în sufletele voastre, poezia de iarnă, cântecul și colindul nostru, simţind și trăind împreună magia Sărbătorilor de Iarnă, vestea nașterii Mântuitorului nostru, Domnul Iisus Hristos. Bucuraţi-vă de fiecare cuvânt pus în vers de scriitorii din Sentiment A, e scris cu mult suflet și dor, citiţi și celor dragi vouă, lângă bradul împodobit, frumoasele poezii
și povestiri din această carte, ascultaţi, când vântul șuieră pe la ferești, cântecele și colindele noastre, de pe Youtube, ce în curând le veţi avea și pe CD, astfel ca armonia deplină să fie în sufletele și în casele voastre. Vă iubim și vă mulţumim din suflet, tuturor celor ce ne sunteţi aproape, întotdeauna pe site-ul sentiment-a.ro, veţi găsi o alinare prin cântec și cuvinte, fiindcă aici e Poezie și Muzică pentru sufletul tău. Vă dorim și ne dorim să visaţi alături de noi, până dincolo de stele. Sărbători Fericite și La mulţi ani cu împliniri!

Dan Lucian Corb – Sentiment AMulţumim frumos, d-nei profesoare Mariana Bendou, pentru prezentarea Cărţii Sentiment A Poezii de iarnă, Cântece şi Colinde la Oneşti, decembrie 2013, la Biblioteca Municipală Radu Rosetti, în cadrul spectacolului: Metamorfozele iernii.
,,Mariana Bendou prezintă volumul antologic "Poezii de iarnă, Cântece şi Colinde" , aparţinând grupului Sentiment A şi coordonat de Dan Lucian Corb, apărut recent la Editura Inspirescu.''
Cu preţuire, DLC 


Carte 3 Sentiment A: Un zâmbet pentru fiecare copil
Apariţe: februarie 2014
Cuvânt înainte
Dragi prieteni, dragi cititori, iubitori de literatură şi cântec, Sentiment A, vă dăruieşte o carte scrisă cu multă dragoste şi dor lin: Un zâmbet pentru fiecare copil. Veţi găsi sau regăsi aici, răsfoind filele acestei cărţi, copilăria: amintirile minunate, tărâmul de poveste, lacrima şi zâmbetul acelor ani, sfaturile de părinte despre cum putem oferi o copilărie fericită copiilor, îndemnul de a rămâne mereu copii în suflete, parfumul de trandafiri, acordurile suave de pian, mirosul delicat al prăjiturilor bunicii, jocurile copilăriei ce curg năvală-n gânduri, inocenţa acelor clipe, putinţa noastră de a evolua, izvorul nesecat al lucrurilor fermecate, murmurul de izvor cristalin în care se oglindesc visele măiastre, o lume minunată, plină de culoare şi fantezie, multe personaje pline de iubire şi multe animăluţe dragi, ce fac tot felul de năzbâtii, toate acestea pentru a petrece împreună clipe sublime, de neuitat. Sentiment A înseamnă Poezie şi Muzică pentru sufletul tău! Aşa că haideţi să visăm împreună până dincolo de stele!
Dan Lucian Corb - Sentiment A
Carte 4 Sentiment A: Vara albastră a cuvintelor
Apariţie: iunie 2014
 Vara albastră a cuvintelor

Vara albastră a cuvintelor, 

Linul cântec al sentimentelor, 
Florile înmiresmate ale notelor, 
Dorul ca şi murmurul izvoarelor.

Vara albastră a cuvintelor, 

Zborul spre împlinire al viselor, 
Lacrimile de pe geana stelelor, 
Roua de pe taina şoaptelor.

Vara albastră a cuvintelor, 

Frumuseţea desăvârşit-a sufletelor, 
Dragostea curată, sensul vorbelor, 
Poezie scrisă-n parfumul clipelor.

Dan Lucian Corb 


3 comentarii:

  1. Felicitari si multumiri pentru efortul depus la aparitia acestei bijuterii literare, tuturor coautorilor, initiatorilor si editorului! La mai multe realizari fructuase va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sentiment Aici e Poezie şi Muzică pentru sufletul tău!

    RăspundețiȘtergere