vineri, 30 septembrie 2016

Căutarea unui loc de muncă începe aici: Neuvoo


Ce este mai exact Neuvoo:neuvoo.ro este unul dintre cele mai mari motoare de cautare de locuri de munca din Romania. Avand punctul de pornire in Canada, unde numele sau este sinonim cu “cautare
loc de munca”, numara mai mult de trei ani in domeniul de elita. Cele 15 milioane de locuri de munca pot fi gasite peste tot in lume, prin computerul sau telefonul personal, ceea ce face 
neuvoo sa fie considerat cel mai eficient mod de a-ti construi cariera.
De ce Neuvoo si nu un alt site: cautarea pe site-uri diferite, ziare si agentii de plasare a fortei de munca adauga mai mult stres in aceste vremuri obositoare.  Pe neuvoo.ro gasiti toate locurile de munca indexate de pe toate site-urile cu oferte de munca. In acest fel, utilizatorul nu are nevoie sa deschida mai mult de un site web, doar site-ul neuvoo.
Si daca nu gasiti in Romania ceea ce doriti?Atunci, cu siguranta, veti gasi in celelalte 52 de tari in care Neuvoo este prezent. Somajul in Romania este cu siguranta mare, si multi sunt in cautare de oportunitati in strainatate pentru o noua fila in viata si cariera lor. Neuvoo si-a deschis usile in Europa, America precum si in tari ca Emiratele Arabe Unite si Japonia.
Sunt angajator si vreau sa postez oferta mea de munca: cu Neuvoo realizati promovarea locurilor dumneavoastra de munca in modul cel mai direct, rapid si eficient. Niciodata nu a existat un proces atat de simplu la publicare a unui job. Puteti vedea in termen de doua minute locul de munca publicat si directionat catre candidatii corespunzatori. De asemenea, sistemul de newsletter al Neuvoo promite sa aduca angajatorii cu candidatii chiar si mai aproape.
www.neuvoo.com– cautarea unui loc de munca incepe aici!


joi, 29 septembrie 2016

Scrisoare iubirii

Dragă iubire
vino te rog și în sufletul meu
așa cum te aștept demult
tu știi
frumoasă, inteligentă, duioasă
vino iubire
așa cum mi te doresc dintotdeauna
specială, senzuală, unică
fă-mă fericit iubire
învață-mă să plâng de fericire
în brațele tale
să te am doar a mea
nu vreau să te împart nici măcar prin gesturi
să nu mă rănești niciodată
fiindcă nici nu eu nu o voi face
de ce spun asta
căci pân-acum amarnic m-am înșelat
când am avut încredere în vorbe
vino iubirea mea
îți promit că te voi păstra veșnic în sufletul meu
curată, unică, 
ție îți voi dărui inima ce acum e rănită, 
sentimentele cele mai frumoase, 
lacrimile cele mai cristaline, 
sufletul meu înduioșat de frumos
vino iubire
ajută-mă să mă ridic
dă-mi mâna ta să uit trecutul
că tare m-a îndurerat 
vino iubire
îți scriu cu lacrimi din tot sufletul
ce suspină adânc de atâta dor
am atâtea cuvinte 
ție vreau să ți le dăruiesc
învață-mă să trăiesc numai lângă tine.

Dan Lucian Corb 29 septembrie 2016

Volumul: Tipărind peste timp poezie

miercuri, 28 septembrie 2016

Stai lângă cine ești mândru că stai

Stai lângă cine ești mândru că stai


Lasă-n urma ta trecutul
Și necazul și urâtul,
Mergi pe drumul tău duios
Cu demnitate, 

marți, 27 septembrie 2016

Părere concretă 134

Atunci când nu mai contează lacrimile celui de lângă tine, acele lacrimi ce i le-ai văzut cu ochii tăi, din suferința aproapelui, lasă să se aștearnă liniștea peste povestea de iubire... și mergi pe drumul tău, ai încredere că îți va fi mai bine.

DLC

Mi-a rămas doar dezamăgire

Mi-a rămas doar dezamăgire
Durere-n suflet și suspin,
Din tot ce-a fost poate iubire
E doar parfumul unui crin.

În toamna care plânge blând
În nostalgia ce apasă,
Ating cuvinte lăcrimând
Rămâi cu bine și frumoasă.

Cu ce-am greșit o să plătesc
Cu ce-ai greșit vei suferi,
Eu n-am să te reîntâlnesc
Nicicând pe drumul inimii.

Acum, se-aude un pian
Ce îmi alină întristarea,
Și totu-i trist, bacovian
Dar, toate trec, vine uitarea.

Dan Lucian Corb 27 septembrie 2016
Volumul: Parfumul florilor de vară




Părere concretă 133

E bine să te ferești de oamenii fățarnici, de cei obsedați în exces de complimente, de falsele dulcegării, de prostul gust, de ceea ce îți provoacă o stare de disconfort.

DLC

Nostalgie de toamnă Dan Lucian Corb muzică instrumentală

Părere concretă 132

Decât suferință în doi mai bine lacrimi în singurătate.

DLC

vineri, 23 septembrie 2016

Duioase gânduri despre iubire 3. Da, știu cum e durerea aceea parcă nesfârșită

Da, știu cum e durerea aceea parcă nesfârșită, durerea care te copleșește până la lacrimi din prea multă iubire ce ai avut-o pentru un om. Știu cum e să simți fiecare cuvânt adânc înfipt în inimă, fiecare gest făcut parcă intenționat să te doară cumplit, fiecare mișcare greșită. Știu cum e atunci când tu suferi din dragoste și altcineva se distrează, călcându-ți în picioare sentimentele. Știu cum e să ceri un lucru atât de mic și omul de lângă tine să nu țină cont de asta, ba mai mult să facă dinadins să te apese și mai adânc, rănindu-te. Știu cum e să mărturisești iubirea cuiva și să fii umilit, fără vreo remușcare. Știu cum e să ai vise, să aștepți atâta vreme o împlinire, să tânjești după cele mai frumoase clipe ce ți le-ai dorit, să ai zborul frânt. Știu cum e să plângi la despărțire. 
Dar, omule bun, știu și cum să te ridici când ai căzut, să nu îți pierzi niciodată speranța în iubire, ea va veni într-o zi și pentru tine, exact așa cum ți-o dorești tu, blândă, unică, sensibilă, minunată, de aceea consideră ce a fost, o undă trecătoare ce ca toate undele se va duce și se va rătăci pe undeva. Știu, poate îți va păsa de rătăcirea ei, poate cândva lacrimile ei îți vor atinge sufletul, te vor înduioșa fiindcă demult i le-ai sărutat, i-ai alinat sufletul cu vorbele tale rostite cu pasiune nestăvilită și dragoste imensă, de vei simți acestea, lasă și tu o lacrimă, o lacrimă atât de limpede și duioasă de să o poarte cu ea mereu, mereu. Tu, continuă să speri și să visezi și să ai încredere că iubirea nu te va ocoli, cândva va poposi și în al tău suflet rănit. Haide, ridică-te acum, șterge-ți lacrimile de pe obraz, alină-ți privirea înspre albastru, ascultă un cântec duios din depărtări, suspină de asta simți, cu un surâs ridică-te, fii puternic, simte armonia universului, habar nu ai cât de aproape ești de iubirea ta.

Dan Lucian Corb 23 septembrie 2016
Volumul: Duioase gânduri despre iubire

duminică, 18 septembrie 2016

Gând de seară-n rimă În seara de toamnă cu dor în cuvânt

În seara de toamnă cu dor în cuvânt
Mesteceni se leagănă-n vânt,
Speranța-n iubirea aceea ce ți-o dorești
S-o ai, într-o zi o să o întâlnești.

DLC 18 septembrie 2016

marți, 13 septembrie 2016

Duioase gânduri despre iubire 2. Mai demult, când iubeai până la lacrimi

Mai demult, când iubeai până la lacrimi, nu conta distanța, ai fi fost în stare să mergi oriunde să îi fii alături. Atunci nu avea importanță de unde era, conta doar iubirea. Acea iubire, azi, o mai simți în al tău suflet oare? Te întorci uneori în serile pustii să o cauți într-un vechi manuscris cu doruri înșirate în ceasuri târzii, o auzi suspinând ca un sunet de vioară ce înduioșează adânc? 
Mai ții minte cum îi spuneai că îți dorești dragoste, pasiune, înțelegere, armonie, vise și speranțe în doi?Sigur ții minte și oftezi. Puteai avea totul, puteați fi fericiți! Oare e târziu? S-ar mai putea face ceva? Desigur! Dacă unul din voi ar decide să urce în trenul iubirii, într-o toamnă plină de melancolie și ploi, călătorind spre fericire, încărcat în suflet cu poetice declarații de dragoste. Of, pianul acela din vechea odaie și fotoliul de lângă fereastră și delicatețea cuvintelor rostite...
Cât de mult contează un simplu gest, o călătorie, o scrisoare, un mesaj, un bilet, două cuvinte, trei șoapte, patru sărutări, cinci valize, șase pachete, șapte cărți, opt bluze, nouă gânduri line, zece frunze valsând, o mie de lacrimi într-un cuvânt și o infinitate de speranțe!
Când simți că e iubirea ta, cu sufletul, cu inima, pornește la drum către ea, doar așa vei ști ce înseamnă împlinirea dorită, altfel degeaba vei regreta cândva, mai mult ca probabil că va fi prea târziu. Hai, acum, la drum către fericire! 


Dan Lucian Corb 13 septembrie 2016
Volumul: Duioase gânduri despre iubire



joi, 8 septembrie 2016

Gând de seară-n rimă Îți mulțumesc pentru stările ce mi le provoci

Îți mulțumesc pentru stările ce mi le provoci
Pentru faptul că sentimental cu mine te joci,
Dar nu uita că stările se schimbă mereu...
Și ai putea ajunge tu să suspini în locul meu.

DLC 8 septembrie 2016

marți, 6 septembrie 2016

Duioase gânduri despre iubire 1. Ca nisipul printre degete

Poți iubi din prima privire, la a doua întâlnire, la o suta bătaie de inimă sau la a mia poezie citită în doi. Poți iubi aidoma unui cântec lin într-o seară de vară, când prin livezi cu mere dulci, parfumul ei sublim te fascinează. Poți iubi toamna târziu în nuanțe arămii, când ploi îți bat în fereastră și-n suflet doruri te apasă, făcându-te să suspini înlăcrimat. Poți iubi în zile de iarnă, când visezi printre fulgii de nea, o atingere, o sărutare care să se topească în eternitate. Poți iubi când primăvara vine cu speranțe înmugurite, cu adieri în cuvinte pe armonii prinse pe clape de pian.
Poți iubi primul și poți fi iubit mai târziu, poți iubi în același timp, poți iubi fiind în același cartier, pe aceeași stradă sau poți iubi la mii de kilometri distanță. Important e să fie sufletele atinse de magia iubirii, astfel ca depărtarea să devină aproape prin gesturi nobile și cuvinte trimise pe aripi de vânt, pe care să le culegi și să le păstrezi în sertarul cu amintiri. Poți iubi până la lacrimi de fericire, având încredere deplină că fiecare vis în doi se poate împlini. Poți iubi la orice vârstă, intens, unic, fascinant, mirific, duios. Poți iubi...  
Și dacă simți cu tot sufletul că e marea ta iubire, de ce o lași să-ți curgă ca nisipul printre degete...

Dan Lucian Corb 6 septembrie 2016
Volumul: Duioase gânduri despre iubire

Într-o seară de joi Versuri Angelica Ioanovici Muzică și Voce Dan Lucian...

luni, 5 septembrie 2016

Zâmbete fine Parfumul clipei Proiect

Bună, dragi prieteni!
Parfumul clipei vă invită să participați la următorul proiect Carte CD
Parfumul clipei Carte 4
Zâmbete fine
Divertisment
Iată în ce constă:
* Fiecare autor are disponibile 9 pagini și 1 pagină cu fotografie și o strofă sau un gând, fotografia evident a autorului.
* 1 text pentru Parodie muzicală, cu sau fără rimă, doar să ne facă să zâmbim!
* 4 poezii hazlii, cu sau fără rimă, mai scurte sau mai lungi, fiecare după posibilități.
* 10 epigrame dacă aveți!
* 10 Aforisme haioase, de se poate!
* 1 proză scurtă de maxim 2 pagini de carte, să nu o lungiți prea mult!
* Fiecare autor va avea 3 videoclipuri în montajul lui DLC, că nu degeaba m-a făcut cineva mediocru la montaj, acum oricum e de râs,  ce vor fi încărcate pe You Tube și anume:
1. Parodie muzicală, interpretată de Anti Stres 2 pe zi
2. Poezie Hazlie, recitată pe muzică instrumentală DLC
3. Text scris la alegerea autorului pe muzică instrumentală DLC
La videoclipuri, pentru a fi originali pe cât posibil vom folosi fotografiile făcute de autorii textelor sau culese de către ei, fiecare de pe unde poate.
* Textele trebuiesc trimise cu punctualiatate deci fără întârzieri, până la data de 30 noiembrie 2016
* Vom face desigur și Carte e-book, să fim în pas cu moda, ce va fi încărcată după posibilități pe librariascriitorilor.ro
* Cartea tipărită însoțită de CD -ul oferit Cadou cu parodiile muzicale și poeziile recitate de Anti Stres 2 pe zi, va fi tipărită în momentul în care vor fi înregistrate piesele pentru CD, fiindcă după cum știți și acesta trebuie multiplicat.
În concluzie, chiar dacă e un proiect de divertisment, cu Zâmbete fine, adică finuț, să fiți serioși și punctuali, să pufnim în râs când va fi gata proiectul, adică atunci când îl vom putea oferi spre delectarea celor ce doresc asta.
Multă inspirație să aveți și haideți să zâmbim împreună!
Cu simpatie, DLC
Parfumul clipei
5 septembrie 2016



Melange du bien et mal Versuri Violetta Petre Muzică și Voce Dan Lucian ...